Wie ben ik

Wie ben ik?
Vanaf dat ik 14 maanden oud was tot heden, heb ik verlies gekend in bijna alle mogelijke vormen. Na verschillende werkvormen en opleidingen ben ik in 2008 begonnen met het begeleiden van mensen die ook met verlies te maken hebben gekregen. Daarnaast begeleid ik mensen met andere vormen van verlies, zoals na een echtscheiding, verlies van een baan of optredende lichamelijke of geestelijke beperking.

Vooral mijn levenservaring en kennis van verschillende therapievormen maken mij een goede gesprekspartner. Mocht blijken dat ik je niet kan helpen, dan wijs ik je in ieder geval in de goede richting.

Mogelijkheden voor begeleiding:

  • ik kom op afspraak bij u thuis,
  • we maken een wandeling waardoor het praten soms gemakkelijker gaat,
  • we maken een afspraak bij mij thuis.

Mijn werkgebied is Friesland en de Noordoostpolder.

Behoefte aan begeleiding?
Zoekt u iemand die tijdelijk even met u meeloopt op uw levensweg? Dan kunt u schrijven aan onderstaand e-mailadres en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook.

Jackie Sanger
Echtenerbrug (Friesland)
Telefoon: 0514 854 179
E-mail: info@jackiesanger.nl


Mijn speerpunten

  • Er zijn ontelbare meningen, waarheden en wegen om je levenspad te bewandelen. Ieder mens is uniek, dus is zijn/haar mening, waarheid en levenspad dat ook.
    Laat je stimuleren door te lezen, luisteren, observeren en te proberen. Je kunt zelf bepalen welke weg je gaat en wat voor jou werkt. En vergeet niet dat jouw weg met daarbij behorende meningen en waarheden altijd van richting kan veranderen: door met aandacht te leven.
  • Het gaat niet om waar je naar kijkt, maar om wat je ziet; niet om waar je naar luistert, maar om wat je hoort.
  • Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt.